Brobergs Mat » Vi söker ambassadör i Linköping

Vi söker ambassadör i Linköping

Sedan 2015 har Brobergs Mat försett privatpersoner i Linköping med bra mat. Nu söker vi en ambassadör som, precis som på de flesta av våra andra orter i landet, kan lämna ut varorna till kunder som förbeställt.

Vi söker dig som tycker det är viktigt med bra råvaror
– både när det gäller kvalitet och miljö. Du ska tycka det är trevligt att prata mat med människor du möter i olika sammanhang. Du ska kunna ägna 3-4 timmar varannan vecka för vår verksamhet och har plats för en frysbox.

Utöver ekonomisk ersättning får du som ambassadör lära dig mer om våra produkter, träffa många trevliga människor och få tillgång till riktigt bra råvaror.

BROBERGS MAT
Brobergs Mat säljer utvalda råvaror med fokus på kvalitet och miljö. Styckfrysta miljömärkta fiskfiléer av riktigt hög kvalitet från Islands rena vatten, skaldjur, ekologisk kyckling, viltkött, lammkött, renkött och mycket annat. Våra kunder är privatpersoner som bryr sig om vad de äter. Företaget startades i Umeå 2011 då vi själva saknade bra råvaror. Idag finns vi med ambassadörer på många orter i landet och vår ambition är att utöka till ännu fler. Läs mer om oss på här på vår webbplats.

KONTAKTA OSS
Hörs uppdraget intressant för dig själv eller för någon du känner? Mejla oss på info@brobergsmat.se. Du kan också ringa Håkan på tel 070-630 1767.