Brobergs Mat » Nu finns vi även i Karlstad, Vänersborg och Trollhättan

Nu finns vi även i Karlstad, Vänersborg och Trollhättan

Vi är glada att våra varor efterfrågas på allt fler orter i landet. Nu startar vi även i Karlstad, Vänersborg och Trollhättan.

Brobergs Mat erbjuder råvaror med fokus på kvalitet och miljö. Hos oss hittar du miljöcertifierad fisk, ekologisk kyckling, viltkött som ren, dovhjort och vildsvin, lammkött från saltbetande lamm, skaldjur och en hel del annat.

Brobergs Mat levererar till dig i Karlstad, Vänersborg och Trollhättan under eftermiddagen onsdag 18 maj. Du beställer senast söndag 15 maj via fliken Beställ uppe till höger. Vi finns på ca 40 orter i landet hos våra ambassadörer på plats eller genom hemleveranser.

Här kan du prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av våra erbjudanden och nyheter inför våra leveranser.

Välkommen!

 
Handla