Brobergs Mat » Kampanjpris! Kycklingfilé

Kampanjpris! Kycklingfilé

Allt fler upptäcker vår fantastiska ekologiska kyckling. Mycket smak, inget tillsatt vatten och du vet att kycklingarna haft det bra under sin uppväxt på Hagby Gård  i Uppland. Har du inte provat så passa på nu när vi har kampanjpris på utvalda kycklingdelar. Kycklingen får leva cirka tre gånger längre jämfört med vad som annars är vanligt. Läs mer och beställ här.

Kycklingarna är frigående utomhus där kycklingarna har goda levnadsvillkor med stora ytor. Uppväxta på ekologisk och vegetabiliskt foder utan fiskmjöl och koccidiostatiska. Kycklingarna kommer från Hagby Gård, ett litet familjeföretag som bedriver småskalig fågeluppfödning. På gården får kycklingarna leva ett värdigt och stressfritt liv. Läs mer

Kampanjpriset gäller för beställningar fram till och med 22 maj (eller så långt lagret räcker)

 
Handla