Brobergs Mat » Rutiner för att undvika smittspridning

Rutiner för att undvika smittspridning

Nu fokuserar vi på att du som kund ska kunna känna dig trygg i att handla varor från oss med tanke på coronavirusets framfart. Vi inför därför nya rutiner för att undvika närkontakt och smittspridning.

När du hämtar dina varor hos ambassadören lämnas din kasse till dig utomhus när du anländer, där du sedan tar upp den. På så sätt kan vi hålla minst en meters avstånd mellan ambassadör och kund. Vid köbildning ber vi er att hålla avstånd till varandra.

Vid hemleverans gäller också avstånd mellan ambassadör och dig som kund.

Våra ambassadörer är noga med sin handhygien och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ber dig att följa dem också och stanna hemma om du är förkyld, hostar eller har andra liknande symptom på influensa eller corona.

Tack för att du har överinseende med ändrade rutiner och att du respekterar detta. På så sätt hjälps vi åt att minska smittspridningen.

Hör gärna av dig till oss om du har några frågor kring detta via info@brobergsmat.se eller tel 070-6301767

 
Handla