Brobergs Mat » Laxfilé

Laxfilé

Äntligen har vi riktigt fina laxfiléer i vårt sortiment.

Vi är glada över att nu kunna erbjuda våra kunder laxfilé. Under åren har många frågat varför vi inte säljer lax. Det är först nu vi har en laxfilé som vi kan stå för och som motsvarar våra krav. Denna lax uppfyller våra krav på smak och kvalitet samt att den är odlad i ett hållbart koncept. Som många vet är kvalitetstänkandet inom laxindustrin omdiskuterat. Denna lax odlas däremot under fina förhållanden och med ett helhetstänk.

Laxen kommer från Arnarlax på nordvästra Island som odlar kvalitetslax i fjordarnas kalla, klara och rena vatten. Den får växa långsamt under så naturliga förhållanden som möjligt vilket ger en fin kvalitet på laxen. Kosten är näringsrik och innehåller hållbara ingredienser. Skinnet är kvar på filéerna och laxen är inte så fet som mycket annan lax kan vara.

 
Handla