Brobergs Mat » Vi söker ambassadörer!

Vi söker ambassadörer!

Medvetenheten ökar för miljöcertifierad fisk av hög kvalitet. Vi söker därför efter ambassadörer i Jönköping, Linköping, Norrköping och Nyköping. Är det något för dig? Utöver ekonomisk ersättning får du lära dig mer om fisk och hållbart fiske, träffa många trevliga människor och få tillgång till riktigt bra råvaror.

Vi söker dig som tycker det är viktigt med bra råvaror – både när det gäller kvalitet och miljö. Du ska tycka det är trevligt att prata mat med människor du möter i olika sammanhang. Du behöver ha plats för minst en av våra frysar i ett utrymme med ingång utifrån, samt kunna ägna några timmar en kväll varannan vecka för vår verksamhet.

BROBERGS FISK
Brobergs Fisk säljer styckfrysta miljömärkta fiskfiléer av riktigt hög kvalitet från Islands rena vatten. I vårt sortiment finns också skaldjur och isländskt lamm, ren från Norrbotten samt direktimporterade kvalitetsvaror från Italien. Våra kunder är privatpersoner som bryr sig om vad de äter. Vi finns idag med ambassadörer på många orter i landet och vår ambition är att utöka till ännu fler. Företaget drivs av oss, Marita och Håkan Broberg.

KONTAKTA OSS
Hörs uppdraget intressant för dig själv eller för någon du känner? Ring Håkan på tel 070-630 1767 eller skicka ett mejl till info@utv.lillaproducenten.se

 
Handla