Brobergs Mat » Vi söker ambassadörer på nya orter

Vi söker ambassadörer på nya orter

Är du vår en av våra nya ambassadörer?

Våra varor efterfrågas av allt fler. Vi söker därför ambassadörer på nya orter i landet. Är det något för dig? Utöver ekonomisk ersättning får du lära dig mer om fisk och hållbart fiske.

Vi söker dig som gillar bra mat och fina råvaror och är utåtriktad. Du behöver ha plats för minst en av våra frysar och kylar hemma hos dig samt kunna vika en eftermiddag/kväll varannan vecka för vår verksamhet. På de flesta orter hämtar kunderna sina beställda varor själva medan det på andra orter är hemleverans.

Brobergs Fisk
Brobergs Fisk säljer styckfrysta miljömärkta fiskfiléer från Islands rena vatten. I vårt sortiment finns också skaldjur och isländskt lamm, ren från Norrbotten samt direktimporterade kvalitetsvaror från Italien. Vi vänder oss till privatpersoner som bryr sig om vad de äter och levererar till våra kunder på allt fler orter i landet. Företaget drivs av Marita och Håkan Broberg. Läs mer om oss på https://brobergsmat.se/bra-mat/

Kontakta oss
Hörs uppdraget intressant för dig själv eller för någon du känner? Skicka ett mejl till info@utv.lillaproducenten.se eller ring Håkan på tel 070-630 1767.

 
Handla