Brobergs Mat » Integritetspolicy

Information om hantering av personuppgifter

På Brobergs Mat värnar vi om din personliga integritet. Vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss när du handlar av oss eller prenumererar på våra nyhetsbrev.

Ansvar för dina personuppgifter

Brobergs Mat HB (969755-9442), Nordövägen 45, 430 82 Donsö, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som företaget behandlar.

Personuppgifter som samlas in

När du anmäler dig som prenumerant på våra nyhetsbrev lämnar du din e-postadress och ditt namn.

När du gör en beställning lämnar du vissa personuppgifter. De personuppgifter som vi samlar in då är namn, adress, telefonnummer och e-postadress.

Varför Brobergs Mat behandlar dina personuppgifter

När du prenumererar på våra nyhetsbrev eller gör en beställning och därmed lämnar dina personuppgifter till oss, använder vi dessa uppgifter för nedanstående ändamål och med stöd den lagliga grund:

Ändamål för användning av dina uppgifter: Hantera beställning och administrera ditt köp
Laglig grund: När du beställer av oss ingår du ett avtal, vilket är den lagliga grunden för behandlingen. Den är nödvändig för att vi ska kunna leverera din beställning och hantera betalningen.

Ändamål för användning av dina uppgifter: För att kunna administrera din prenumeration på nyhetsbrev
Laglig grund: I våra nyhetsbrev skickar vi dig erbjudanden om våra produkter som vi tror att du kan vara intresserad av. Det är också vårt berättigade intresse eftersom vi vill marknadsföra produkter från Brobergs Mat. Vid en avregistrering av prenumerationen behandlar vi också personuppgifter för att kunna säkerställa avregistreringen.

Ändamål för användning av dina uppgifter: För att fullgöra skyldigheter enligt lagen, t ex bokföringskrav eller enligt skatterättsliga lagar.
Laglig grund: Våra rättsliga förpliktelser enligt lag.