Brobergs Mat » Bra mat

Arnarstapilåg

Ät med gott samvete!

All vår fisk kommer från Island och har fiskats med krok eller snurrevad som är skonsamt mot miljön. Fisken är handfiléad och styckfryst på plats, kort tid efter att den är fångad. Vår fisk kan spåras tillbaka till båt, fångstdag, redskap och fångstområde.

Vår fisk är miljöcertifierad enligt Iceland Reponsible Fisheries (IRF) Fisken kommer från hållbara bestånd och det råder totalförbud för dumpning av bifångst. Dessutom råder fiskestopp under april månad när fisken leker, så att den verkligen får vara ifred under denna period.

Förutom fisk har vi mycket annat i vårt sortiment med fokus på kvalitet och miljö – t ex ekologisk kyckling, skaldjur, kaninkött, lammkött från saltbetande lamm, viltkött från ren, dovhjort och vildsvin som inte utfodrats (vilket annars är vanligt).

Som kund beställer du dina varor här på hemsidan och hämtar dem hos våra ambassadörer eller får dem hemlevererade. Hittills finns vi på drygt 40 orter i landet från Luleå i norr till Skanör i söder. Vill du ta del av våra erbjudanden, nyheter och leveransdagar anmäler du dig till vårt nyhetsbrev.

Till hela vårt sortiment

Våra egna recept som görs på våra råvaror hittar du här

Läs mer om oss